KONCERT I EGTVED KIRKE

Mandag den 6. maj kl. 19.00

Med Kolding Kammerkors nye dirigent, Henrik Svane er der lagt op til traditionelle klassiske korværker og sange og digte der hylder forårstiden og tillige knytter sig til fastetiden før påsken.

Koncertens første del indeholder nogle af de ypperste motetter fra renæssancens mest kendte komponister: Palestrina, da Vittoria, Van Berchem og Thomas Tomkins.

I anden del medvirker menigheden i salmer af Lisbeth Smedegaard Andersen, som optakt til fremførelsen af hendes Korsvejsstationer: ”Nu lægger vinden sig i verdens haver”
Det er en Sonetkrans. Disse digte, som indholdsmæssigt hører til fastetiden, er ikke salmer. Inspirationen stammer fra en gammel middelalderlig fromhedstradition, hvor man i tiden op til langfredag fulgte Jesus på hans vej til korset.

Medvirkende:
Kolding Kammerkor
Kim Seier Hansen, obo
Henrik Svane, dirigent og recitation

Kolding Kammerkor, som blev dannet i 1984, er et ambitiøst amatørkor med ca. 22 medlemmer. Musikalsk kvalitet, et intensivt arbejde med stemmedannelse og et godt socialt fællesskab er korets grundpiller.

GLIMT FRA KONCERTEN MED PETER DANIELSEN