Søndag den 10. marts kl. 19.00

Duo Ecclesia, Frank Herbsleb og Erik Linow, to professionelle musikere, der har spillet sammen i 10 år og spillet over 120 musikgudstjenester og kirkekoncerter i hele landet.

Frank Herbsleb, trombonespiller, er uddannet som basunist på Det Jyske Musikkonservatorium, Århus, og har en udstrakt koncertvirksomhed som solist, ensemble- og orkestermusiker, musikskoleleder, dirigent og pædagog i bagagen.

Erik Linow, organist og pianist, har en kirkemusikalsk diplomeksamen (organist) fra Vestjysk Musikkonservatorium, Esbjerg. Han er cand. phil. i musik fra Århus Universitet, og har været ansat ved Vor Frelsers Kirke, Vejle, som organist og korleder siden 1994. Han har en udstrakt virksomhed som orgelsolist, ensemblemusiker og kordirigent bag sig.

Fredag den 12. april kl. 19.00

Peter Danielsen (vokal og guitar) har i over 15 år optrådt i hele landet med personlige fortolkninger af Leonard Cohens sange. Leonard Cohen nåede i sine 50 år i musikbranchen at udgive 14 originalalbums og otte live-albums; derudover mange digtsamlinger og to romaner. Hans tekster trækker på billeder og temaer fra jødedom og kristendom, samt zenbuddhisme.

En aften med Leonard Cohen sange er en aften i lidenskaben, intensiteten og fordybelsens tegn. Peter Danielsen har spillet en lang række koncerter i kirker, caféer, fængsler og på festivaler.

Aftenen er arrangereret i samarbejde med Egtved Bibliotek.

Efter koncerten er der vin, øl, vand og chips i Kirkehuset.

Mandag den 6. maj kl. 19.00

Med Kolding Kammerkors nye dirigent, Henrik Svane er der lagt op til traditionelle klassiske korværker og sange og digte der hylder forårstiden og tillige knytter sig til fastetiden før påsken.

Koncertens første del indeholder nogle af de ypperste motetter fra renæssancens mest kendte komponister: Palestrina, da Vittoria, Van Berchem og Thomas Tomkins.

I anden del medvirker menigheden i salmer af Lisbeth Smedegaard Andersen, som optakt til fremførelsen af hendes Korsvejsstationer: ”Nu lægger vinden sig i verdens haver”
Det er en Sonetkrans. Disse digte, som indholdsmæssigt hører til fastetiden, er ikke salmer. Inspirationen stammer fra en gammel middelalderlig fromhedstradition, hvor man i tiden op til langfredag fulgte Jesus på hans vej til korset.

Medvirkende:
Kolding Kammerkor
Kim Seier Hansen, obo
Henrik Svane, dirigent og recitation

Kolding Kammerkor, som blev dannet i 1984, er et ambitiøst amatørkor med ca. 22 medlemmer. Musikalsk kvalitet, et intensivt arbejde med stemmedannelse og et godt socialt fællesskab er korets grundpiller.