BABYSALMESANG I EGTVED KIRKE

Har du lyst til at give dit barn en musikalsk start på livet, så er babysalmesang måske noget for dig og dit barn?
Vi mødes en gang om ugen, hvor vi synger, danser, laver fagter, vugger, blæser sæbebobler og lytter til musik – alt forenet i en god og kærlig kontakt mellem forælder og barn.
Forløbet er gratis og foregår i Egtved Kirke og i Kirkehuset torsdage kl. 10.00 – 12.00 ved sognemedhjælper Anne-Dorthe Moesgaard-Christensen.

Så er dit barn mellem 0 og 12 måneder, og har du lyst til:

• At blive inspireret til at bruge musikalske elementer i samværet med dit barn?
• At møde andre forældre, som også er på barselsorlov?
• At give dit barn muligheden for at være en del af et fællesskab med jævnaldrende børn?
• At synge salmer og sange og bede et fadervor?
• Og efterfølgende få en kop kaffe og en hyggelig snak.
• Så tilmeld dig nu!

Første gang er torsdag den 7. februar og sidste gang torsdag den 4. april.

Der er ikke babysalmesang i uge 7.

Tilmelding senest den 24. januar til:
Kordegn Sanne Sommer: sas@km.dk / tlf.: 75 55 13 40

Der er plads til max 12 deltagere. Der er ikke flere ledige pladser på februarholdet, der oprettes venteliste.

BABYSALMESANG I EGTVED KIRKE EFTERÅRET 2018