BABYSALMESANG I EGTVED KIRKE

Har du lyst til at give dit barn en musikalsk start på livet, så er babysalmesang måske noget for dig og dit barn?
Vi mødes en gang om ugen, hvor vi synger, danser, laver fagter, vugger, blæser sæbebobler og lytter til musik – alt forenet i en god og kærlig kontakt mellem forælder og barn.
Forløbet er gratis og foregår i Egtved Kirke og i Kirkehuset torsdage kl. 10.00 – 12.00 ved sognemedhjælper Anne-Dorthe Moesgaard-Christensen.

Så er dit barn mellem 0 og 12 måneder, og har du lyst til:

• At blive inspireret til at bruge musikalske elementer i samværet med dit barn?

• At møde andre forældre, som også er på barselsorlov?

• At give dit barn muligheden for at være en del af et fællesskab med jævnaldrende børn?

• At synge salmer og sange og bede et fadervor?

• Og efterfølgende få en kop kaffe og en hyggelig snak.

• Så tilmeld dig nu!

Første gang er torsdag den 4. oktober og sidste gang torsdag den 29. november. Der er ikke babysalmesang i uge 42.

Tilmelding senest den 27. september til:
Præstesekretær Sanne Sommer: sas@km.dk / tlf.: 75 55 13 40

Der er plads til max 12 deltagere.

FRA BABYSALMESANG I EGTVED KIRKE FORÅRET 2018