KONFIRMATIONSFORBEREDELSE 2019/2020

Kære kommende konfirmander og forældre

Tilmelding til konfirmation foregår fra i år via NemID. I finder linket til tilmelding på forsiden af Egtved kirkes hjemmeside. I skal tilmelde jer senest den 12. juni.

Desuden vil jeg bede jer udfylde denne tilmeldingsseddel og aflevere/sende den senest den 12. juni til Tværvej 4, 6040 Egtved.

Konfirmationsforberedelsen for 2019/2020 begynder i uge 38 og slutter forud for konfirmationerne i maj 2020.

Ugedag og tidspunkt vil fremgå af skoleskemaet. I december er der ikke konfirmationsforberedelse. Herunder kommer en række datoer, som I kan notere.

• I uge 37 er der orientering om konfirmationsforberedelsen og forløbet. Det finder sted i Kirkehuset, Kirkevej 41. Vi begynder mødet kl. 18.00 med spisning, hvorefter jeg vil fortælle lidt om, hvad der skal ske i de følgende måneder og komme med praktiske oplysninger.                                 Konfirmander og forældre i Rød inviteres til mandag den 9.9. kl.18.00.
    Konfirmander og forældre i Blå inviteres til onsdag den 11.9. kl.18.00.
    Af hensyn til bestilling af mad vil jeg gerne vide, om der kommer én eller to forældre sammen med konfirmanden. Besked bedes sendt til ssa@km.dk senest mandag den 2. september.
  • Onsdag den 26. februar kl. 9.00 – ca. 14.30 er der studietur til krematoriet i Kolding og til Haderslev Domkirke. (Datoen kan blive ændret, da der skal kalkes indvendigt i Domkirken)
  • Søndag den 8. marts kl. 10.00 – ca. 13.30 er der sogneindsamling for Folkekirkens Nødhjælp.
  • Onsdag den 25. marts kl. 19.00 er der forestilling i kirken for konfirmander og forældre. En times tid med trylleri, bugtale, sang og musik, skuespil/fortælling fra Bibelen, gags og gøgl – en blanding af noget sjovt og noget lærerigt.
  • Onsdag den 1. april kl. kl. 19.00 er der forældreaften for forældrene til Røds konfirmander
  • Torsdag den 2. april kl. 19.00 er der forældreaften for forældre til Blås konfirmander
  • Torsdag den 7. maj er der generalprøver på konfirmationen.
  • Fredag den 8. maj kl. 10.00 / lørdag den 9. maj kl. 10.00 er der konfirmation.

Stig Skat Andersen