MINIKONFIRMANDER

Når et barn bliver døbt, siges det til barnets forældre, at de skal sørge for, at barnet oplæres i den kristne tro og den kristne børnelærdom.
Minikonfirmandundervisningen er tænkt som et supplement til dette.
Som minikonfirmand får barnet mulighed for at møde kirken og kristendommen på en måde som passer til dets alder.
Minikonfirmandundervisningen er et tilbud fra kirken til alle børn i 3. årgang. Man kan være med, hvis man har lyst, og tilbudet gælder for både døbte og ikke døbte børn.
Det skal understreges, at minikonfirmandundervisningen ikke er en forudsætning for konfirmationen i 7. klasse.

Hvad laver minikonfirmanderne?

Hører bibelhistorier, synger salmer, lærer Fadervor, tegner, hører om kirken og hvad der foregår der og undersøger den nærmere. Vi tager på kirkegårdsvandring og vi ser kapellet. – Og så får man lidt at spise hver gang.

Hvor foregår det?

Minikonfirmandundervisningen foregår i kirken og i kirkehuset om torsdagen fra kl. 14. 20 –15. 50. Der vil være én, der følger børnene til og fra Kirkehuset Om efteråret undervises den ene 3. klasse, og om vinteren/foråret den anden 3. klasse. Hvert forløb strækker sig over 10 gange. Man tilmelder sig på den blanket, som udleveres på skolen.

Det er gratis at deltage i minikonfirmandundervisningen.