Drop-In-Dåb i Sct.Nicolai kirke, Vejle

Kom ind fra gaden og bliv døbt i Folkekirken

·         Fik du ikke lige døbt dine børn, da de var små?

·         Har du måtte sige nej til at være fadder, fordi du ikke selv er døbt?

·         Vil du gerne døbes, men har ikke lige fået gjort noget ved det?

·         Har du lyst til at være medlem af Folkekirken

Grib muligheden og drop ind og bliv døbt i Sct. Nicolai Kirke i Vejle den 15. maj i tidsrummet mellem 16 og 18.

-          Alle i alle aldre kan blive døbt, uanset hvor i landet du bor

-          Vi skal bruge billedlegitimation og dit CPR-nummer

-          Er du under 18, skal vi bruge skriftlig tilladelse fra dine forældre, hvis ikke de er med!

-          Du kan selv have dåbsvidner (faddere) med i kirken og ellers er der frivillige i kirken, der gerne stille op som dåbsvidner.

-          Du må ikke være døbt i forvejen. Hvis du har meldt dig ud af Folkekirken og vil ind igen, skal du ikke døbes igen, men du kan blive meldt ind denne aften.

Vi står 4 præster klar med dåbsvandet hældt op, med musik i kirkerummet til en smuk højtidelighed. Der vil også være kaffe og kage og en lille dåbshilsen til de døbte.

Inden dåben har du en kort personlig samtale med den præst, som bagefter døber dig.

Drop-in-dåb tilrettelægges af et udvalg i Vejle provsti: Provst Dorte Volck Paulsen, Sognepræst Henrik Johannesen, Bredballe, Sognepræsterne Maibrit Pedersen og Karsten Petersen fra Sct. Nicolai.