Du er her:

Onsdag den 13. november kl. 17.00

Mette Gustavsen har udvalgt en række sange og salmer, som vi skal synge i løbet af den halv times tid, som fyraftenssangen varer.
Undervejs knyttes kommentarer til sangteksterne og melodierne.

Efter fyraftenssangen er der offentligt menighedsmøde i Kirkehuset med aftensmad.

Menighedsrådet vil redegøre for regnskab og budget, ligesom der vil blive fortalt om menighedsrådets virksomhed i det forløbne år og orienteret om den planlagte virksomhed i det kommende år.

Menighedsrådet sørger for pizza og vi håber, at mange har lyst til at høre om og debattere menighedsrådets arbejde og planer.

Onsdag den 8. januar kl. 17.00

Oluf Nyborg har udvalgt en række sange og salmer, som vi skal synge i løbet af den halv times tid, som fyraftenssangen varer.

Tirsdag den 4. februar kl. 17.00

Egtved kirkes Voksenkor har udvalgt en række sange og salmer, som vi skal synge i løbet af den halv times tid, som fyraftenssangen varer.

Onsdag den 11. marts kl. 17.00

Årets konfirmander har udvalgt en række sange og salmer, som vi skal synge i løbet af den halv times tid, som fyraftenssangen varer.