Du er her:

Kirkestafet

Menighedsrådene i Vejle Provsti tog i foråret 2019 hul på en kirkestafet, der over de kommende år giver et solidt indblik i folkekirkearbejdet i Vejle provsti.
"Ideen med 'Kirkestafetten' er at fortælle om det spændende, relevante og meget forskelligartede arbejde, der foregår rundt omkring i provstiets sogne, så medlemmer såvel som ikke-medlemmer kan få et godt og grundigt indblik i, hvad folkekirken er i dag, og hvordan den arbejder. Men der vil også være fokus på den meget vigtige historie, som dagens folkekirke bygger på.
Det bliver arrangementer med både nutid, fortid og fremtid – i en blanding af intense, korte foredrag, rundvisninger og debat," forklarer Mogens Lützen, der er formand for menighedsrådet i Hover Sogn og en af initiativtagerne til projektet.

Det er gratis at deltage i ”Kirkestafetten.

Kirkestafetten sendes videre efter jul til nye kirkebesøg i Vejle provsti.

"Kirkestafetten" er en skulptur fremstillet af kunstneren Mogens Leander. På skulpturens bagside skrives de kirker, vi har besøgt, og stafetten gives videre ved næste besøg