Du er her: 

Musikskolens julekoncert

Torsdag den 5. december kl. 19.00 i Egtved kirke

Musikskolens elever fra Egtvedområdet spiller julen ind.

Fri entré.


Juletriokoncert i Egtved kirke


Mandag den 9. december kl. 19.00

Julekoncert med Andrea Lykke Oehlensläger, Ludvig Brygmann og Ronnie Olesen .

Andrea Lykke Oehlenschläger har med sin fantastiske stemme vundet mange hjerter overalt i Danmark. Nu kommer hun til Egtved Kirke, og hun medbringer sin kæreste, Ludvig Brygmann, og kapelmester Ronnie Flyvbjerg Olesen, som er kendt fra bl.a. Mariehaven.

Trioen, der er repræsenteret i form af tre årtier, vil spille og synge kendte julesange, men de har også juleoverraskelser gemt i koncertprogrammet. Publikum vil med garanti få sig en stor musikalsk oplevelse og opleve en julekoncert, som vil være både smuk og rørende.

Andrea (22) har trods sin unge alder allerede stået på scenen med Stig Rossen, Antonelli Orchestra, Mads Langer og mange flere. Hendes stemmepragt er ganske unik og talentet er åbenlyst til stede. Andrea bor i København, men er fra Ringkøbing.

Ludvig (30) er guitarist, sangskriver og producer. Udover at være søn af Martin Brygmann er Ludvig en del af gruppen ULTRAMARIN, som flittigt er blevet spillet på radiostationerne. Ludvig har sin daglige gang i Medley Studios på Vesterbro, hvor han arbejder på forskellige projekter, samt skriver og producerer musik for og i samarbejde med danske artister.

Ronnie (42) er kapelmester i Mariehaven og for Birthe Kjær. Han har spillet sammen med utallige kunstnere på kryds og tværs i hele Danmark. Han arbejder sammen med DGI, Spil Dansk, TV- og radiokanaler og har i mange år levet af at spille musik. Ronnie har base i Filskov, hvor han også er opvokset. 

Trioen ser frem til at yde deres bedste og de vil sørge for at spille julen ind på smukkeste vis.
Vel mødt i Egtved Kirke!

Billetter af kr. 50,00 kan købes hos Egtved Lyd og Billede.


Fangekoret i Egtved kirke


Lørdag den 18. januar kl. 19.30

I de første 10 år af Fangekorets virke i Vridsløselille Statsfængsel var der ingen, der kendte noget til de syngende forbrydere. De var gemt af vejen, men da de udgav en cd i 2004 fik offentligheden øje på dem. Der startede en efterspørgsel efter koret uden for murene og med tiden fik Direktoratet for Kriminalforsorgen lavet nogle særlige udgangsregler, som i dag muliggør en koncertvirksomhed. 

Det er blevet til mere end 500 kirkekoncerter i de sidste 12 år og der er pt. 2 års ventetid på at få besøg af Fangekoret.

Koret optræder med sange, som korsangerne selv har skrevet samt information om korets virke og livet bag murene. Teksterne er vedkommende og handler om skyld, tro, fejltrin, tilgivelse, had, håb og anger.

Fangekoret har overdraget 145.000 kr til Børnetelefonen under Børns Vilkår, som overskud for salget af deres CD’er. 

Fangekoret har været med til at starte Cafe Exit, som hjælper indsatte i livet efter fængselsstraffen. Der er skrevet bøger og lavet film om Fangekoret, som kaldes for Kriminalforsorgens mest synlige resocialiserende projekt.

Louise Adrian har i mere end 22 år været ansat i Kriminalforsorgen, hvor hun har spillet, sunget og skabt musik med nogle af landets hårdeste kriminelle i Vridsløselille Statsfængsel. Det er på den baggrund at hun har startet Fangekoret, som tæller både nuværende indsatte og ex-indsatte. Ydermere har hun også været primus motor for Café Exit, som er en organisation der tager sig af indsatte og ex-indsatte og prøver at hjælpe dem til en kriminalitetsfri hverdag.

Billetter á kr. 50,00 kan købes hos Egtved Lyd og Billede.

 

 


DR PigeKoret i Egtved kirke

OBS!
BILLETTERNE ER UDSOLGT
.


Søndag den 23. februar kl. 14.00

50 piger i alderen 16-22 år, alle med stort musikalsk talent, flere hundrede års sangtradition samt en ung, talentfuld og brændende dirigent, Phillip Faber, med store ambitioner. Det er de væsentligste ingredienser i DR Pigekoret - et af verdens bedste pigekor og et af Danmarks stærkeste musikalske flagskibe!

Fra Grønland til Sydafrika fra Mols til Skagen - uanset hvor de optræder, formår koret at kombinere en enestående professionalisme og musikalitet med en umiddelbar sangglæde, der inviterer såvel danskere som andre nationaliteter ind i vores levende sangskat. Koret har gennem årene høstet stor anerkendelse både i Danmark og i det store udland og har vundet en lang række fornemme priser. I Danmark kan man året rundt opleve DR Pigekoret ved koncerter i hele landet, men koret er også en del af danskernes hverdag, når de toner frem på tv-skærmen på DR K med Dagens Sang, på P2 umiddelbart inden middagsradioavisen eller nytårsaften når vi hilser det nye år velkommen.

Det unge eliteensemble besidder en enestående evne til ubesværet at bevæge sig mellem Grundtvigs salmer, moderne kompositioner, popsange og fællessang samtidig med at bevare den musikalske gnist og en smittende entusiasme. DR Pigekorets engagement i musikken og deres enestående klang gør, at de også er efterspurgte som musikalsk samarbejds-partner for både danske og udenlandske artister.

Korets enestående evne til at formidle den danske sangskat på ny og til et moderne publikum, gør koret til en uvurderlig ambassadør for Danmark. Både når de tager på turné i udlandet, eller når de synger for verdens ledere ved officielle begivenheder i Danmark. Hendes Kongelige Højhed Kronprinsessen er protektor for DR Pigekoret.

Phillip Faber (f. 1984) er uddannet komponist og dirigent fra Det Kgl. Danske Musikkonservatorium og Kungliga Musikhögskolan i Stockholm. Han blev chefdirigent for DR PigeKoret i 2013, og har lige fra begyndelsen sat sit særlige præg på korets klang og udtryk. Phillip Faber optræder jævnligt som gæstedirigent for bl.a. DR Vokalensemblet og DR Symfoniorkestret, og han er en ivrig formidler af klassisk musik i mange sammenhænge. I 2017 modtog han DR’s Sprogpris, bl.a. for sin indsats som TV-vært i musikprogrammer som Den klassiske Musikquiz (DR K), Vidunderbørn (DR 1) og DR’s livetransmitterede fællessangs-maraton Live fra Højskolesangbogen.


Hele Kirken syngerTirsdag den 3. marts kl. 19.00

Fællesskab i sang er omdrejningspunktet i Hele Kirken Synger. Egtved skoles kor og Egtved kirkes voksenkor synger igen sammen, og menigheden vil også få stemmerne rørt denne aften.

Begge kor vil også synge nogle sange hver for sig, og derudover skal vi høre sange, hvor begge kor er "smeltet" sammen. At synge sammen uanset alder, børnestemmer blandes med voksenstemmer i skøn forening.
Kom og vær med til en aften, hvor Hele Kirken Synger.