Du er her:

Julekoncert i kirken

Torsdag den 10. december kl. 19.00

Julekoncert med Maj-Britt Dørken og Hans Jørn Østerby. Koncerten bliver en vidunderlig blanding af kendte julesalmer og carols - og egne sange. Et stemningsmættet og hjertevarmt møde med to professionelle sangere med noget på hjerte. Hygge og humor går hånd i hånd med eftertænksomhed - og julefreden sænker sig sagte og sikkert. I løbet af koncerten kommer vi rundt i alle julens hjørner, lytter til gode historier, mærker intensiteten når Maj-Britt synger “O Holy Night”. Man bliver berørt af Hans Jørns sange om julens dybder, og fornemmer den julefred, som højtiden bringer med sig. Budskabet om det lille skrøbelige barn i en krybbe.

Maj-Britt Dørken har i 20 år været solist i flere bands. Hun er forsanger i bandet Himmelblå, som gennem årene har spillet i mange kirker og har udgivet flere CD’er. Desuden har hun sunget gospel og optrådt i store shows med kunstnere som Sanne Salomonsen, Mads Langer, Mariah Carey m.fl.

Hans Jørn Østerby har optrådt med sang og musik, bugtale, trylleri og børneforestillinger i mere end 35 år. Han har udgivet både adskillige CD’er og bøger.