GUDSTJENESTEKALENDER

Se alle gudstjenester her

GUDSTJENESTENS LITURGI

Vil du vide, hvordan gudstjenesten forløber i Egtved kirke, kan du du klikke på nedenstående link.

Se gudstjenestens forløb hér

SE EGTVED KIRKE INDEFRA

Tryk her

VELKOMMEN TIL EGTVED KIRKES HJEMMESIDE

Her kan du læse om kirkens historie, du kan se billeder fra kirken og kirkegården, og du kan i det hele taget orientere dig om, hvad der sker i og omkring Egtved kirke. Kirken er åben alle ugens dage fra kl. 8.00 til kl. 16.30.

Der er gudstjeneste i  kirken hver søndag. De fleste gange kl. 10. 00, men det kan også være på andre tidspunkter. Det fremgår af gudstjenestelisten her til venstre.

På hjemmesiden finder du også oplysninger om kirkens kor, om menighedsrådet, om kirkegården, om aktiviteterne i Kirkehuset, om konfirmander og minikonfirmander og babysalmesang, ligesom der er nyttige oplysninger om, hvor du skal henvende dig ved dåb, vielse, begravelse, eller hvis du skal ændre navn eller bestille en attest. Klik dig frem til oplysningerne øverst på siden.

MUSIKGUDSTJENESTE

Søndag den 17. december kl. 16.00

Ved gudstjenesten med adventstema medvirker trompetist, Jesper Riis, kirkesanger, Oluf Nyborg og Egtved kirkes voksenkor.

KIRKEBIL

Der kan bestilles kirkebil til alle gudstjenester i Egtved kirke.
Kirkebilen kan også bestilles til koncerter, til sognemøder og andre arrangementer i kirken og i Kirkehuset.

Kirkebilen bestilles på tlf.

SØNDAGENS SALMER

Den 17. december kl. 16.00

3. søndag i advent

819 (100 salmer)

Melodier til alle salmer findes på www.dendanskesalmebogonline.dk

JULEKONCERT MED ZENOBIA

I en propfyldt kirke gav trioen med rødder i det lokale, Zenobia, de omkring 350 tilhørere en fantastisk koncertoplevelse.

Se og hør nogle indtryk fra koncerten herunder.